Parcarea ONE Club Parking se deschide luni 18 martie 2024 in format digital si este non-stop

 In Parking Sensors

Vegacomp Consulting a digitalizat parcarea clubului ONE din Strada Orhideelor nr. 1 (Regie), care devine functionala incepand de luni 18 martie 2024. Parcarea are 84 de locuri, intrarea se face din Strada Orhideelor nr. 1,  iar iesirea este pe Strada Constantin Ghercu.       

Tariful este de 5 lei/ora si are program non-stop si nu detine personal. Fara parcagiu. Plata parcarii se poate face la parcometru, atat numerar precum si cu cardul, in baza tichetului de intrare ridicat de la intrare. Abonatii nu au nevoie de tichete de intrare, parcarea find dotata cu camere video dotate cu sistemul de recunoastere a placutelor de inmatriculare. Costul unui abonament lunar este de 500 lei, inclusiv TVA.

Regulamentul parcarii si tarifele sunt afisate si in parcare si le gasiti si aici: regulament-parcare-v3_12.03.2024 tarife_parcare_2024.03.05

In plus, in fata clubului ONE avem o parcare cu 10 locuri de parcare cu rezervare, numita ONE Club VIP Parking, care poate fi rezervata prin aplicatia Zen Parking, tariful este de 10 lei/ora si facturabil la minut. Atentie ca pentru aceste locuri de parcare numarul de dispecerat este diferit, fiind al aplicatiei ZenParking care controleaza dispozitivele (blocatoarele) care rezerva locurile de parcare.

Va asteptam oricand doriti in aceasta parcare moderna, cu sau fara rezervare, non-stop.

Vegacomp opereaza a doua parcare de acest gen, dupa Dorobanti Parking, amplasata in Strada Dorobanti nr. 16, care a inceput functionarea din decembrie 2022 si are in plan extinderea pentru digitalizarea si operarea altor parcari din Bucuresti si din tara in viitorul apropiat.

Recent Posts

Leave a Comment